Simple Bootstrap Theme

DLE SOLAR

Een innovatieve, ambachtelijke bouwer

DLE SOLAR

Wij, DLE Solar uit Veghel weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf, montage, het in bedrijf stellen maar ook de zorg voor de aftersale-service, van een zonnepanelen installatie. Meer dan 100 tevreden klanten gingen u de laatste 2 jaar voor.

DLE SOLAR

Vertrouwen

Het vertrouwen van deze klanten danken wij aan de deskundige, eerlijke voorlichting en het advies op maat die wij in elke situatie geven. Samen met de klant bekijken we de mogelijkheden voor een optimale installatie op uw dak of in uw tuin helemaal afgestemd op uw persoonlijke behoefte. Wij hebben voortdurend de laatste technologische specificaties en een continue aanvoer van nieuw geproduceerde zonnepanelen en omvormers. Sinds 6 jaar is ons huismerk de Sunlink zonnepaneel in de kleuren grijs en zwart, deze heeft een opbrengstgarantie van 80% na 25 jaar en een productgarantie van 12 jaar. 

Daarnaast zijn wij service partner voor de omvormers van KACO en SMA uit Duitsland, hierdoor hebben we korte lijnen en zijn we snel ter plaatse bij eventuele storingen of uitval van de omvormer. DLE heeft zeer bewust voor deze fabrikanten gekozen. Een zonnepanelen installatie gaat minimaal 30 jaar mee en in onze visie mogen er daarom geen concessies aan de kwaliteit van het systeem worden gedaan. Wij garanderen daarom een systeem van de allerhoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en garanties zonder uitsluitingen.

Waarom DLE

DLE is een regionaal werkend bedrijf met service en aandacht voor de klant ook na de installatie, anders dan bij landelijke opererende partijen. Deskundig advies en jarenlange ervaring in ontwerp, bouwen en monteren. Aanleg volgens de laatste eisen in het bouwbesluit en elektrisch aangesloten volgens de NEN 1010, wat garant staat voor een degelijke en veilige installatie. Wij werken niet met klik- of haaksystemen, onze installaties worden degelijk geschroefd op een nieuw aan te brengen frame.

Wij ontwerpen en bouwen volgens een beproefde methode, onze componenten zijn op elkaar afgestemd en vormen samen een duurzaam systeem. Voor alle hellende en platte daken hebben wij een oplossing. Ook leveren en monteren we uw installatie desgewenst op een grondframe of veldframe. Montage door gecertificeerde Nederlandse monteurs. Materialen volgens de laatste stand van de techniek, wij zijn geen dozenschuivers. Zelf monteren met onze begeleiding en eindcontrole is mogelijk ( met behoud van de garanties) Wij zijn officieel partner bedrijf van Durasolar zie hiervoor www.durasolar.nl DLE Solar uw partner voor advies, levering, montage en service van zonnepanelen installaties. Systemen van 3 tot 300 panelen voor particulieren en bedrijven.

Waarom zonnepanelen?

De maandelijkse afrekening van de energiekosten vormt een steeds groter deel van onze uitgaven. Iedere euro die daarop bespaard wordt levert direct meer euro’s op in de portemonnee. Een ander voordeel is dat u hiermee een bijdrage levert aan een lagere CO2 uitstoot, u wekt immers groene stroom op en hierdoor draagt u bij aan een beter klimaat. Onze adviseur ontwerpt voor u een op maat afgestemde installatie en laat u zien hoeveel stroom u per jaar opwekt en hoe groot uw besparing is. U heeft geen last meer van prijsstijgingen van de stroomleverancier. Het energielabel van uw woning verbetert. De waarde van uw huis stijgt door de daling van de energiekosten en het verbetert de verkoopbaarheid van de woning.
zonnepanelen en de belastingdienst

Mobirise

Via de belastingdienst kunnen particulieren de BTW terugvorderen van de aanschaf van de zonnepanelen installatie. Hierdoor is de terugverdientijd minder dan 6 jaar. Het rendement op uw geïnvesteerd vermogen is minimaal 10%. De prijzen van energie zijn tussen 1997 en 2012 met maar liefst 120% gestegen. In diezelfde periode zijn de prijzen van goederen en diensten met 35% gestegen.(bron CBS). Deze prijsstijgingen gaan de komende jaren door. Dat komt door de jaarlijkse stijging van de energiebelasting en de BTW op energie (hoog tarief)

Mobirise

Voor het midden- en kleinbedrijf gelden de volgende fiscale regelingen:

- Verrekening van de BTW
- Algemene afschrijving in 5 jaar
- EIA Energie Investering Aftrek maximaal 41,5% van de fiscale winst
- KIA Kleinschaligheid Aftrek van maximaal 28%

- Stimuleringsregeling asbest eraf zonnepalen erop.
- Herinvesteringsaftrek.
- Hierdoor een terugverdientijd vanaf 4 jaar

Contact opnemen

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Simple Best Bootstrap Template

© Copyright DLE Bouwbedrijf - Privacy policy - Disclaimer